16 Temmuz 2015 Perşembe

Med Yapım ile yapımcı Fatih Aksoy'un başlattığı dizinin yönetmenliğini Barış Kırımşelioğlu üstlenirken senaryosunu Gökhan Orzum yazıyor. Dizide Duygu Yetiş ve Serhat Teoman başrollerde yer alıyor. Onların yanı sıra yakın arkadaşları rollerinde ünlü tiyatrocu Rojda Demirer, Ayla rolünde Tamer Tıraşoğlu ise Berzan rolüyle dizi de yer alıyor.



Acil Aşk Aranıyor Oyuncu Kadrosu İsimleri ve Rolleri

Duygu Yetiş - Nisan
Serhat Teoman - Sinan
Rojda Demirer - Ayla
Gözde Mukavelat - Özge
Sinem Uçar - Asuman
Tamer Tıraşoğlu  - Berzan
Serkan Öztürk - Malik
Sedef Şahin - İpek
Emre Yanık - Ali
Sertan Erkaçan - Abidin
Suzan Aksoy - Leyla
Gökhan Soylu - Murat
Elçin Aktaş - Tuğçe Hemşire
Funda Şirinkal - Pembe
Funda İlhan - Şule
Büşra Vadze

Acil Aşk Aranıyor Konusu

Sinan özel bir hastanede doktorluk yapmaktadır. Sinan'ın komşularıyla başı fena halde derttedir. Yakılıklı biri olan doktorun sürekli komşuları tarafından takip edilmesi onu bir hayli rahatsız etmektedir. Bir gün mahalleye yeni bir kız gelir. Kız henüz mahalleye yeni gelmiş olmasına rağmen sabah sabah ortalığı ayağa kaldırmayı başarmıştır. Üstüne üstlük Sinan'ın arabasına da çarpmıştır. Sinan bu kötü sabahı unutmak isteyip hastaneye gittiğinde birden bire bir kız ona çarpar ve üzerine kahve döker. Kaderin cilcesine bakın ki yine o aynı kızdır. Adının Nisan olduğunu öğrendiği mahallelerine yeni tanışanan kızın aynı hastane de çalıştığını öğrenince çılgına döner. Bakalım Sinan bu gizemli ve sakar kızla nasıl baş edicek?

Acil Aşk Aranıyor Dizisi Sezon Finali Yaptı

Büyük bir ilgiyle izlenen dizi de bu sezon sonuna gelindi. Dizinin finali de çok çarpıcı bir senaryoyla yazılmış. Final fotoromanını sizler için paylaşıyorum.

Acil Aşk Aranıyor Oyuncuları

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder