26 Ağustos 2015 Çarşamba


Saçları dökülmüş ve çıkmayan insanların en çok düşündüğü soru...
Öncelikle saçlarınızın neden döküldüğüne dair bir sonuca ulaşmalısın. Bu yüzden mutlaka doktora gidiniz. Kan değerlerinizde ya da hormonlarınızda olabilecek farklılıkları görün. Doktorunuzun size verdiği ilaçları kullanmadan önce de ilaçları mutlaka araştırın. Çünkü bazı ilaçlar uzun süreli kullanmayı söyler. Eğer genetik bir sorun yoksa kan değerlerinizde  eksik olan maddeleri bitkisel olarak karşılamanızı öneririz.
Bitkilerin etkili olabileceği sorunlar için ilaca başvurmak, doğanın bize sunduğu fırsatları yapaylıkla değişmek olur.

Doktora gittikten sonra yapmanız gereken ilk şey şampuanınızı değiştirmek olsun.
Acilen içi plastik kimyasallarla dolu şampuanınızı çöpe atın. Raflarda yüksek fiyata satılan şampuanlar sırf saça parlaklık vermesi için içinde kimyasallar bulundurur. ATIN.
 Sarımsak şampuanı almanızı öneririz. 1 haftaya saçlarınızın dökülmesini önleyeceğini düşünmekteyiz.


                                       


Sarımsak saç ve kıl köklerini uyaran doğal bir ilaçtır.Sarımsakı erkekler saçlarını kazıtıp derilerine sürebilir. Saç çıkarmaya birebir.

Saçlarınızı bugüne kadar mahrum ettiğiniz desteği saçlar için etkili saç yağlarını alarak saç köklerini ve tellerini güçlendirin.

Aslında deri altında çıkmaya hazırlanan ancak güçsüzlükten hemen dökülen gözle görülemeyen saç köklerine yağ bileşenleriyle destek çıkın.
Ayrıca sarımsak yiyerek içten de saç köklerini güçlendirin ki bu süreçteki kararlılığınız bünyenizin güçsüzlüğünü yensin.

Genetetik olan ve saç dökülmesinin uzun süre önce yaşayan kişilere ise ilaç ağırlıklı tedavileri öneriyoruz.Ya da saç ekimi... Ancak hemen buna karar vermeyin çünkü süreç uzun da sürse inatçı bir şekilde kelliğinizin üstüne gidin. Piyasada bulunan internet ortamlarındali ilaçları araştırmadan içeriğini öğrenmeden almayınız.

Saçlarım Nasıl Çıkar?

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder