5 Nisan 2016 Salı

8 Nisan 2016 pazartesi günü Tv8 ekranlarında yayınlanan "İşte Benim Stilim" yarışmasının final yapmasının ardından başlayacak olan "Fenomen" yarışmasında 6 erkek ve 6 bayan yarışmacı 12 saat boyunca aynı evde zaman geçirecek, aşk ve izdivaç konulu olan bu yarışmada erkek yarışmacılardan fragmanı izleyenlerin merak ettiği Okan Yiğit hakkında ayrıntılı biyografi alt kısımda sizlerle paylaşılmıştır. Tv8 ekranlarında yayınlanan 3 yarışmanın birleşimi olarak 8 Nisan start verilecek olan yarışma hafta içi hergün 15:15'de Tv8 ekranlarında yayınlanacaktır. Birçok kişinin sosyal medya hesaplarından yakından takip edilmektedir.



İlk fragmanında tanıtım olarak ;

Herşeyi Kazanmak istediğinde, Herşeyi kaybetmeyi göze almalısın
Zirveye Tırmanmak için Gözlerin Hep yukarıda olacak tanıtımı ile ne kadar iddaalı bir yarışma olacağını belirten Fenomen bakalım bu sezon nasıl bir reytinge sahip olacak.

Fenomen yarışmasında boy gösteren Okan Yiğit, hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntıları sayfamızda bulabilir. Yarışmacı hakkında düşüncelerinizi alt kısımda yazabilirsiniz.

Okan Yiğit Kimdir ?
Oyunculuk alanlarına küçük yaşlarda ilgi duyan Yiğit Eğitimini Antalya Devlet Tiyatrosu Oyunculuk dalında tamamlamıştır. Çılgın Dershane gibi tanınmış filmlerde boy göstermiştir. Oyuncu 21 yaşındadır.

Okan Yiğit Yaşı : 21
Okan Yiğit Kilosu : 71Okan Yiğit Boyu : 1.85
Okan Yiğit İnstagram Hesabı : @okanyiitt

Rol Aldığı Filmler ve Diziler
  • Çılgın Dershane 3
  • Çılgın Dershane 4
  • Mazlum Kuzey
  • Aşk Yeniden
Oynadığı Reklam Filmleri
  • Expo 2016
  • Vodofone
  • Ülker
Okan yiğit biyografi,fenomen yarışması Okan yiğit yaşı,boyu,kilosu,nereli ?

Fenomen Yarışması Okan Yiğit Kimdir ?

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder