27 Ağustos 2015 Perşembe

Dünya üzerindeki en iyi mail servisidir Gmail. 10 yıl önceye kadar Microsoft'un Hotmail mail tabanı herkes tarafından kullanırken, Google yeni bir mail sistemi üretti.Şu anda ise pekçok kişi Gmail kullanıyor mailleşmek için.


Nasıl Gmail Açılır?
Gmail ücretsiz açılabilecek bir mail sistemidir. Yalnızca kaydolurken telefon numarası ya da önceden açılmış bir mail adresi istemektedir. Bunun amacı ise mail adres hırsızlığının önüne geçebilmek.

GMAİL KAYIT LİNKİ

Nasıl Giriş Yapılır?
Gmail'e giriş yapmak istiyorum diyorsanız öncelikle yukarıdaki Gmail Kayıt Linkinden kaydolma işleminizi tamamlamanız gerekiyor. Daha sonra Gmail gelen kutunuza girebilirsiniz.

GMAİL OTURUM AÇ

Gmail Şifremi Unuttum
Öncelikle bilmeniz gereken şey Gmail'in Google hesabınıza bağlı olduğudur.Ayrıca Youtube hesaplarınız da Google'a bağlıdır. Bu yüzden şifreler aynıdır. Gmail şifre unutma durumunda Google oturum açma sorunu sayfasına gidin. Şifreyi bilmiyorum seçeneğini tıklayın. Daha sonra da gelen talimatları izleyin ve şifrenizi yenileyin.

Android Cihazdan Gmail Şifre Değiştirme
Android Gmail uygulamasında mail gönderimi e-posta okumak gibi hareketler sağlanabilir.Ancak şifre değiştirmek Android sistem üzerinden mümkün değil. Bu şifre değiştirme işlemini bilgisayar üzerinden rahatça yapabilirsiniz.

Gmail'de Telefon Numarasını Değiştirme
Gmail'e kayıtlı bir telefon numaranız var ise bunu yapabilirsiniz.Gmail güvenlik sistemi oldukça gelişmiş olduğundan telefonla doğrulama seçeneği hizmeti kişilere kolaylık sağlamakta.Gmail'de telefon numaranızı değiştirmek için önce giriş yapınız.Sonra Ayarlar'a girerek Hesaplar ve İçe Aktarma İşlemi'ne giriniz. Önceden girmiş olduğunuz telefon numarasıyla ilgili bilgiyi buradaki menüden ulaşabilir ve yeni telefon numaranızı yazıp telefonuza gelen onay kodunu girerek telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.


Gmail Kayıt Aşamaları ve Giriş Yaparak Oturum Açma Videolu Anlatımı




Gmail'deki Yenilikler
Son olarak gmail, profil düzenleme kolaylığı sağlamıştır kullanıcılarına.Avatarların üzerine tıklayarak kolayca bilgilerin düzenlenebilirliği sisteme rahatlık getirmiştir. Ayrıca sistemdeki düzenlemelere bir kolaylıkta Google Plus ile iletişim kurma konusunda olmuştur. Gmail'deki yenilikleri kullanmak için de sistemi güncellemeniz gerekmektedir.

Gmail Giriş

Gmail Oturum Aç - Gmail Giriş Yapmak İstiyorum

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder