26 Ağustos 2015 Çarşamba


Hotmail / Outlook Kaydol

Hotmail - Outlook mail sistemi Microsoft üzerinden çalışmaktadır. Hotmail ya da outlook uzantılı mail hesaplarına kaydolarak ücretsiz herkesin sahip olabileceği bu sistem uzun süredir internet üzerinde popileritesi devam etmektedir.

                            


Hotmail - Outlook Kaydol

Sisteme kaydolmak isteyen kişiler öncelikle, Hotmail kayıt başvuru sayfasını açmalı. Sayfada ilk boşluk İsim - Soyisim hakkındadır. (Bu kısmı hotmailiniz ile sizle iletişim kuracak kişiler tarafından gözükecektir.) İkinci olarak karşınıza çıkacak boşluk sizin kullanıcı adınız ile sadece size ait olacak mail adını oluşturmanızı isteyecek. E posta adresinizi oluştururken boşluk bırakmadan bir isim ya da rakam kullanabilirsiniz. Uzantıları da yıllar geçtikçe çeşitlenen mail sisteminde "ok" u açarak istediğiniz uzantıyı seçebilirsiniz.(outlook, hotmail, windowslive...) Ardından gelecek boşluğa ise şifrenizi gireceksiniz. Mümkünse unutmayacağınız güçlü bir şifre giriniz. Yaşadığınız yer, cinsiyet, doğum tarihi istenen boşlukları da doldurarak ardından telefon numaranızı giriniz.
Bütün bu adımlar tamamlandıktan sonra en altta bulunan güvenlik sorusuna cevap vererek devam ediniz.
Hotmail/Outlook kayıt sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz. =>  https://signup.live.com/signup?
                                 

                                      



Hotmail - Outlook Şifre Unuttum

Hotmail/Outlook'ta eğer şifrenizi unuttuysanız, önceden kaydolurken vermiş oldugunuz telefon veya yedek hotmail bilgilerle kolayca yeni şifrenizi alabilirsiniz.Öncelikle hesap giriş sayfasını açınız. Orada şifremi unuttum diyerek yeni sayfa açılacaktır.Sayfada Oturum Açmayla İlgili Sorununuz Nedir? yazılı başlığın altında verilecek üç seçenekten parolamı unuttumu seçiniz.
Ardından açılacak sayfada belirtilen yere açmak istediğiniz mail adresinizi yazın.Altındaki güvenlik sorusuna cevap verip sayfaya devam ediniz.
Açılan yeni sayfada, önceden kendi mail adresinizi kaydederken vermiş olduğunuz telefon ya da mail seçeneği çıkacak. Hangi yolla link almak istiyorsanız Kod Seçin diye devam ediniz.
Eğer telefona kod gönderdiyseniz yeni sayfada açılacak kod yerine telefonunuza gelen kodu girin.Eğer bir diğer eposta adresinizle şifrenizi isteyecekseniz o e posta adresinize girerek gelen şifre yenileme mailine bakınız.



Android Telefonlar için Hotmail/Outlook Kurulumu

Samsung, Sony ve diğer android telefonlar için ilerlenecek adımlar şöyledir;
Ansayfadan e-mail'e tıklayınız .Şifrenizi giriniz. Ancak telefonunuza mail almak içinse masaüstü bir bilgisayardan e-mail adresinize giriş yapıp mail gönderebilirsiniz butonunu onaylayın.








-----Hotmail/Outlook kayıt sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz. =>  https://signup.live.com/signup?

Hotmail Kaydol - Outlook Kaydol - Hesap Açma

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder