9 Ağustos 2015 Pazar

Müge Turanlı'ya ait, yeni Ortax yapım şirketinin üstlendiği Kiralık Aşk dizisi, 2015 yazına heyecan getiren, ilk bölümden sosyal medyada oldukça kendinden söz ettirmiş romantik komedi tarzında bir yapımdır. Senaristliğini Meriç Acemi ve Deniz Coşkun'un sürdürdüğü dizinin başrolleriniyse, Barış Arduç, Elçin Sangu, Sinem Öztürk, Salih Bademci gibi oyuncular doldururken; tecrübeli oyunculardan, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in dizideki karakterleri de izleyiciyi gülümsetiyor.


Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları ve Dizideki Karakterleri

Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan İyigünler
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Osman Akça - Serdar Topal
Ender Sakallı - Vedat




Kiralık Aşk Dizisi Konusu

Bir restaurantta garsonluk yaparak geçinen Defne ve ayakkabı tasarım - üretim şirketi olan zengin  Ömer Bey'in yollarının mucizevi bir şekilde kesişmesiyle yaşanan bir aşktan bahsedilmektedir.
Defne restauranttan kovulduğu gün, abisi borç para aldığı mafya tarafından kaçırılır. 200 bin lira isteyen mafyaya karşı hemen o kadar miktarı bulması oldukça zor olacaktır fakat bir mucize olur. Ve Ömer Bey'in dedesi torununun evlenmesi için halası olan Neriman Hanım'a baskı yapar. Neriman, Defne'yi 6 ay sürecek yalan bir aşk anlaşması içine çeker. Tabi karşılığında abisini kurtarmak için Neriman Hanım'ın teklif ettiği 200 bin lirayı almak zorunda kalmıştır. Ancak bu aşk oyun, Defne açısından oyun ve Ömer Bey açısından doğal olarak başlamış olsa da ikisi de kendisini aşkın içinde bulmuştur.

Tags: Kiralık aşk dizisi oyuncuları ve gerçek isimleri

Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder