9 Ağustos 2015 Pazar

Sinem Öztürk Kimdir?

1 Eylül 1985 doğumlu Sinem Öztürk, başarılı işler içinde yer almış güzel ve başarılı bir oyuncudur. Türkiye O'nu "Arka Sıradakiler" dizisindeki Gamze karakteriyle benimsemiştir. 5 yıl süren Arka Sıradakiler'den sonra, "Huzur Sokağı" dizisinde Şükran karakteriyle ekranlarda olmaya devam etmiştir. Dizilerinin yanı sıra, rol aldığı "Yusuf Yusuf" filmiyle de kendinden söz ettirmiştir.
2015 yazı başında başlamış olan Kiralık Aşk dizisinde ise Yasemin karakterini canlandırmaktadır. Sinem Öztürk'ün dizide canlandırdığı kötü karakter, izleyiciler tarafından Yasemin karakteri yüzünden yuhalansa da; bu, oyuncunun ne kadar etkili olarak rolü sırtlandığının esas kanıtıdır.

Kiralık Aşk dizisinde oynayan diğer oyunculara gözatmak için tıklayın.

Sinem Öztürk Evlendi mi? Sevgilisi Kim?

Gebze'de evlendiği iş adamı Gürsel Şatır'la 1,5 sene sonra boşanmıştır. Kendisi ve Yusuf Yusuf filmindeki rol arkadaşı Ali Sunal hakkında çıkan dedikoduları tamamıyla yalanlayan Öztürk, zor zamanlar geçirmiştir. Şu anda ise son instagram paylaşımlarından birinde, kalp koyup resimlerini paylaştığı kişiyle aşk yaşadığı düşünülmekte.



Sinem Öztürk Vücut Ölçüleri ve Diğer Bilgiler

Sinem Öztürk Boyu: 169
Sinem Öztürk Kilo: 63
Sinem Öztürk Saç rengi: kahverengi
Sinem Öztürk Göz rengi: kahverengi


Sinem Öztürk Sosyal Medya Hesapları

Sinem Öztürk Resmi Twitter Adresi: https://twitter.com/gzdsnm
Sinem Öztürk Resmi İnstagram Adresi: https://instagram.com/g.sinemozturk/

Kiralık Aşk Dizisi Yasemin Kayalar Kimdir? Gerçek Adı? Boyu Kilosu?

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder