17 Şubat 2016 Çarşamba

Ankara'nın en işlek semtlerinden biri olan kızılay bölgesinde akşam saat 18:30 askeri servislerin geçişi sırasında meydana gelen patlama sonrası ilk belirlemelere göre Ankara valiliği tarafından yapılan açıklama ile 18 kişinin öldüğü 45 kişinin yaralandığı belirtildi. Mesai çıkışı saatine denk gelen patlama sonrası ölü ve yaralıların artması bekleniyor. Birçok bölgeden hissedilen patlamanın Genel Kurmay Başkanlığına 300 metre uzaklıkta olan inönü kavşağını dikmen kavşağına bağlayan bölgede meydana gelmesi akıllara terör saldırısını getirdi.




Patlama sonrası birçok semtten görülen dumanlar paniğe neden olurken, geniş güvenlik önlemleri ile beraber kızılaya çok sayıda ambulans sevkedildi.


Genelkurmay Kavşağı  yakınlarında askeri servis araçlarına saldırı düzenlendiği, 3 servis aracının yandığı ilk gelen bilgiler arasında. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara'daki askeri servis konvoyuna yönelik saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi.Başbakan Davutoğlu, AB Zirvesi için Brüksel'e gidecekti. Ankara'daki patlama nedeniyle iptal etti.

Başbakan Davutoğlu, AB Zirvesi için Brüksel'e gidecekti. Ankara'daki patlama nedeniyle iptal etti.

Ankara'da Bombalı Saldırı Yaralı ve Ölüler var 17 Şubat 2016

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder