22 Nisan 2016 Cuma

Star Tv ekranlarında yaza damgasını vuracak rengarenk kadrosu ve konusu ile "Hanım köylü" dizisi ilk bölümü cumartesi günü ekranlara gelecek . Marmarisin doğa güzellikleri ile her yıl binlerce turistin tercih ettiği Saklıköy'de devam eden dizinin başrolünde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, , Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi bu sezon farklı konusu ve doğa güzellikleri ile birçok kişinin merak ettiği diziler arasında yer alıyor. Yaz sezonunda final yapan dizilerin artması ile beraber yeni diziler yavaş yavaş tanıtılmaya başlanıyor. Hanım köylü diziside bunlardan sadece biri.



Hanım Köylü Dizisi Konusu

Ferit rolünde olan Yusuf Çim, Amerika'da eğitimini tamamlaması ile beraber istanbula dönüş yapar. Geldiğinde babasının ekonomik olarak durumunun iyi olmadığını görür ve bir çözüm yolu aralarlar. Ferit'in küçük erkek kardeşi cüneyt internetten kız düşürür ve kızın yaşı büyük olduğundan abisi ferit'in resmini gönderir.

Ferit'in babasının tek çaresi yıllar önce küstüğü babasının köydeki mallarını satarak borçlardan kurtulmak istemesi ve bu malların uzun süredir babasının kahyası Düzgün tarafından kullanılması gibi bir engelle karşılaşır. Ferit'in internetten tanıştığı ilkgün ismindeki kızın babasıda tesadüfen Kahyanın kızı olduğu ortaya çıkar. Köylü olduğu gizleyen ilkgün babasının olmadığı bir gün istanbul'da ferit ile buluşur ve birbirleri ile yakınlık kurarlar.


Hanım Köylü Dizisi Oyuncuları


Fikri Sabit (Ali İpin) 

Elmas (Aylin Kabasakal) 

İlkgün (Gülsim Ali)


Düzgün Bey (Mehmet Özgür)


Reşat Döner (Selim Erdoğan)


Koptagel (Toygan Avanoğlu)


Muhtar Emine (Uğur Demirpehlivan) 

Ferit Sabit (Yusuf Çim)

Hanım köylü dizisi ne zaman, Hanımköylü dizi oyuncuları ve konusu hakkında bilgi

Hanım Köylü Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Đăng Bởi:

Bình luận

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder